Menu

Endnu et stortalent vender hjem

image
05. august 2021 kl. 12:20

Det er altid godt nyt, når klubbens egne talenter vender hjem. Derfor er det en stor glæde at kunne præsentere Simon Duus tilbage i den blå trøje, efter han i de seneste fire år har prøvet sig af i B 93.

Men i og med FA 2000 og B 93 nu er at finde i samme række, gav det mening at "vende hjem", og han har allerede fået debut for klubbens bedste mandskab i pokalkampen mod Avarta.

"Vi glæder os meget over at have fået Simon tilbage i folden. Vi får en spiller, som var kant da han forlod klubben, men som nu er en aggressivt forsvarende midterforsvarer med en stærk fysik, der tilmed er god på bolden, så både socialt og sportsligt tror jeg på, at han bliver en gevinst for os," siger sportschef Steffen Dam.

Netop kendskabet til klubbens værdier og fremgangen siden han forlod FA 2000 i sin tid var årsagen til, at det nu er her, man kan se ham slå sine folder.

"Klubben har haft en rigtig spændende udvikling hen over de sidste par år, hvilket jeg fortsat tror på de vil have. Af den grund tror jeg også, at jeg som spiller kan udvikle mig på samme måde, og man kan i hvert fald forvente en spiller, som er meget viljestærk og ærgerrig, og som til hver en tid stræber efter de bedste resultater," siger Simon Duus om skiftet.