Menu

Endnu engang uafgjort i Århus

image
15. april 2023 kl. 16:47
For to uger siden var FA 2000 på besøg på udebane mod VSK Aarhus. Her endte kampen 1-1. Dagens opgør havde samme udfald.

Første runde i oprykningsspillet gjorde at FA 2000 endnu engang skulle til Jylland. Holdet kom med selvtilliden i orden efter sidste rundes flotte sejr på 4-1 ude over AB Tårnby. Selvtilliden var også på plads for dagens modstander VSK Aarhus som vandt flot i sidste runde af grundspillet og snævert kvalificerede sig til oprykningsspillet. Det var derfor to gode fodboldhold som stod overfor hinanden.

Det hurtige spil på kunstgræsset blev fra starten af kendetegnet af, at begge hold var oppe på tæerne. Efter et kvarters spil kom der en afgørende offensiv aktion. En flot stikning i dybden som Oliver Rimmen kom forrest på. Her blev han nedlagt af en VSK Aarhus forsvarer og det var netop indenfor feltet. Det resulterede i et gult kort og en sikker scoring af Christian Toftdahl til 1-0.

Det tvang VSK Aarhus fremad på banen og FA 2000 blev trykket ned mod eget felt. Flere chancer blev afværget, men efter 28 minutter fløjtede dommeren endnu engang for straffespark efter, at VSK angriberen blev nedlagt af FA 2000 målmand Melvin Yndeheim. Straffesparket blev sikkert sat ind og denne gang ved VSK angriberen Mikkel Mandal.

FA 2000 kæmpede sig tilbage med god attitude og efter 37 minutter spillet kom første halvlegs målscorer Christian Toftdahl frem til en stærk afslutning på kanten af feltet. Her havde han en flot solo aktion hvor afslutningen sneg sig tæt forbi krydset.

I pausen gik Sami Jalal og Mads Lange ud. De blev erstattet af Casper Holmelund og Mads Christiansen. Netop Mads Lange skal fremhæves efter, at han er kommet tilbage efter en slem korsbåndsskade og med sin startplads rundede 150 kampe for FA 2000 1.hold. En flot og bemærkelsesværdig bedrift. Holdet kom flot ud efter pausen og det lugtede af en scoring til FA 2000. Oliver Rimmen var endnu engang hurtig på kanten og blev groft nedlagt. Et meget mørkegult kort blev uddelt til VSK Aarhus spilleren og på det efterfølgende frispark sparkede Mads Christiansen den snævert forbi fjerneste stolpe.

Som kampen skred frem begyndte den at sætte sig. Enkelte målchancer tilfaldt begge mandskaber og efter små 70 minutters spil skiftede FA 2000 endnu engang ud. Her gik Christian Toftdahl og William Ravn ud. De blev erstattet af Jonas Rosfeldt og Lukas Svensson.

Begge hold kæmpede det bedste de havde lært og kampen kunne nemt vippe begge veje. VSK Aarhus var tæt på efter et par direkte hjørnespark og FA 2000s Louis Christophersen var centimeter fra at komme først på et indlæg. Netop Louis Christophersen spillede en flot kamp på den centrale midtbane sammen med Karim El Haddouchi.

Med fem minutter igen blev Lucas Simonsen skiftet ud og ind kom U19 spilleren Nikolaj Andonovski.

Næste kamp for FA 2000 er på hjemmebane lørdag den 22/4 kl.13:45 mod Næsby Boldklub. Billetter kan købes her: