Menu

Cheftræneren har ordet

image
30. marts 2021 kl. 07:30
To sejre og én uafgjort. Efter tre kampe i forårssæsonen er FA 2000 pt. på en 5.plads.
Senest blev det til 0-0 på udebane mod den direkte konkurrent fra Vanløse. Om kampen udtalte Cheftræner Jesper Pedersen:

"Jeg er tilfreds med det ene point, hvor vi havde lidt svært ved at omstille os til græsunderlaget, som tydeligvis bekom Vanløses spillere langt bedre."

Ifølge Jesper Pedersen var det helt naturligt, idet Vanløse havde spillet på græs i Avarta sidste uge, ligesom de havde haft mulighed for at træne på græsunderlaget. Yderligere var det første gang siden oktober 2020, at FA 2000 havde græs under støvlerne. Om kampen supplerer  han:

"Vanløse var bedst i 1. halvleg med en aggressiv og fysisk betonet spillestil hvilket betød at de kontrollerede kampen. Og da vi lavede både uprovokerede fejl og fejl der skyldes Vanløses gode pres, havde vi svært ved at få spillet til at flyde og forsøge at skabe chancer. Det blev ikke bedre af, at vi ikke investerede nok i duellerne og klart tabte de fleste af disse, og stadig mentalt var i "kunstmode". Det var udelukkende på baggrund af held, gode retur løb og godt målmandsspil at Vanløse ikke fik scoret i 1. halvleg. Det blev til gengæld meget bedre efter pausen. Vi satte os mere igennem i nærkampene, spillede mere enkelt og steppede generelt op som hold. Der var endvidere gode indhop og vi begyndte at true Vanløses mål. Det havde ikke været ufortjent, hvis det havde kastet et mål af sig. Omvendt havde Vanløse som nævnt været bedst i 1. halvleg og samlet var uafgjort et fair resultat."
Nu venter en længere tur til Slagelse 2. påskedag, hvor en ny kamp på græs venter. Og det bliver mod et solidt fysisk stærkt hold, som overraskede mange ved i fredags at tage til HIK og vinde over topholdet. Den første kamp mod Slagelse endte 0-0 på vores kunstbane og nu skal vi igen forsøge at tage point mod Slagelse.
"Det bliver uden tvivl igen en vanskelig kamp, og jeg håber, at vi kan fortsætte hvor vi slap i lørdags, hvor vi endte med at få omstillet os til græsset og faktisk så rigtig fine ud den sidst del af kampen. Slagelse er et godt organiseret hold og virkelig gode på standardsituationer - og det er aldrig nemt i Slagelse. Men hvis vi viser den fysiske robusthed og den spillemæssige tydelighed, som vi viste i 2. halvleg mod Vanløse, kan vi komme fra det fantastiske Slagelse Stadion med 3 point." afrunder Cheftræner i FA 2000 Jesper Pedersen.