Menu

Backtalent sætter kursen mod Frederiksberg

image
31. juli 2021 kl. 07:22

FA 2000 kan i den kommende tid glæde sig over, at 22-årige Ilias Hassan er en del af truppen. Han er kommet til fra HIK, som er eneste klub som senior, mens ungdomstiden også bød på spilletid i HB Køge og B 93.  

Faktisk nåede han i foråret hele fem starter for topholdet i 2. division med fremragende resultater til følge i og med, at HIK hentede 11 point i de fem kampe og blot lukkede to mål ind - og noget lignende måtte da meget gerne ske på Frederiksberg. 

"Ilias har været med i både de sidste træninger inden sommerferien og her i opstarten og har imponeret og mere og mere for hver træning og kamp, der er gået. En meget ærgerrig spiller, som også kan en masse frem ad banen, og som jo var i gang med en positiv udvikling i HIK med mere og mere spilletid. Den udvikling tror jeg på, at han kan fortsætte hos os," siger sportschef Steffen Dam. 

Ilias Hassan glæder sig meget til at komme i gang med sæsonen og de nye udfordringer, og man skal ikke tage fejl af, at det er en mand med ambitioner, som nu er kommet til FA 2000. 

"Personligt forventer jeg meget af mig selv. Jeg er ny herude og vil selvfølgelig vise mine kvaliteter til mine holdkammerater først og fremmest, så de er klar over hvad de kan forvente fra mig. Udover det er det bare om at sparke døren op, og vise hvad jeg kan til tilskuerne på Frederiksberg Stadion. Jeg giver mig 100 procent for mine holdkammerater og forventer det samme hele vejen rundt," siger Ilias Hassan.  

Selv om mange tipper FA 2000 til at få en svær sæson, skræmmer det ikke den unge back, som tror på, at de blåklædte kan drille mange af de på papiret større klubber, og som er blevet fanget af de positive vinde, som har blæst på Frederiksberg de seneste sæsoner. 

"Jeg valgte FA 2000 da projektet herude tiltalte mig og kendte et par spillere herude som talte positivt omkring det hele, så det blev jeg fanget af. Og i forhold til hvordan vi klarer os, så forventer jeg en masse fra holdet. Selv om der er en del nye, tror jeg på vi kan gøre det svært for rigtige mange hold i den nye 2. division også må vi se hvor langt det kan række," siger Ilias Hassan.