image
13. august 2022 kl. 16:05

Endnu engang stod solen højt over dagens opgør for FA 2000. Denne gang på udebane mod oprykkerne fra Ishøj IF som ikke havde tabt på hjemmebane i 11 måneder.

Høj musik, flot bane og god atmosfære satte stemningen for den første divisionskamp i Ishøj IFs historie. Stor respekt herfra.

FA 2000 skulle kun bruge to minutter for at ødelægge stemningen for hjemmeholdet, da Jonas Jørgensen opfangede bolden efter en fejl og flot udplacerede Yousef Butt til stillingen 1-0. Efter chokstarten kom Ishøj IF bedre ind i kampen og anfører Ricky Olsen kanonerede bolden på overliggeren efter 20 minutters spil. Bolden kom dog tilbage på FA 2000s fødder og efter 31 minutter lavede Christian Toftdahl en kandidat til årets mål. På venstrekanten modtog han bolden i fødderne, driblede flere mand, en enkelt tunnel og sparkede bolden i mål til føringen 2-0.

Efter 37 minutter kom der desværre skår i glæden da FA 2000s Frederik Antonsen måtte lade sig udskifte med en skade. Han blev erstattet af Thomas Heshe som gik direkte ind på venstrebacken.

Ved 2.halvlegs start skiftede FA 2000 Lasse Clausen ud og ind kom Sami Jalal. Men det var tydeligt at Ishøj IF ville ud og revanchere sig fra første halvleg. Derfor kom FA 2000 også under massivt pres og Ishøj IF havde flere gode muligheder for at reducere i de første 15 minutter af anden halvleg. Den tredje udskiftning kom efter 60 minutters spil hvor Jonas Rosfeldt forlod banen efter en fin indsats. Han blev erstattet af Anders Kaiser.

Kort tid efter indskiftningen kom reduceringen desværre. Her blev en bold afrettet og Ishøj IFs Bethel Makumbu kom først med en lang tå som strøg forbi målmand Niklas Thomsen. Presset blev intensiveret, men en flot indsats af Ricky Gotland og William Peitersen i midterforsvaret gjorde at det kun blev til trusler udefra. Den sidste udskiftning fra FA 2000 kom med syv minutter igen, hvor målscoreren fra første halvleg Christian Toftdahl blev erstattet af Casper Holmelund. En smal sejr blev kæmpet hjem efter et tungt pres og de første tre point i denne sæson er en realitet.

Næste hjemmekamp er lørdag den 20.august mod AB Tårnby kl.13:45.

Ishøj 1-2 FA 2000

0-1 (2 min) Jonas Jørgensen

0-2 (31 min) Christian Toftdahl

1-2 (60 min) Bethel Makumbu