Menu

Kuhre Fysio

FA 2000 har i en årrække samarbejdet med KuhreFysio. Det betyder, at alle aktive medlemmer har adgang til massage og fysioterapi direkte og uden henvisning fra egen læge. KuhreFysio har to klinikker og rabatten opnåes kun ved fysioterapeut Jeppe Høvsgaard, som i kan læse mere om nederst. 
Favorabel pris og hurtig behandling
Aktive medlemmer i FA 2000 opnår 15% rabat på ydelserne fysioterapi og massage, f.eks. 30 min massage eller fysioterapeutisk behandling. Der afregnes selv efter hver behandling og det dækkes ikke af klubben. 
NB: Der er yderligere lavet en særskilt aftale omkring diagnosticering og skadebehandling for U10-19.spillere (1.hold) i talentsektoren. Dette gælder både drenge og piger. For spørgsmål omkring dette, kan Klubchef Mads Agner Veng kontaktes direkte på klubchef@fa2000.dk 
KuhreFysio  har fokus på manual behandling, forebyggelse og genoptræning. Det hjælper fodboldspillerne hurtigt tilbage til træning og kamp. Specielt for unge spillere er der mange skavanker, som kan tilskrives vokseværk - den periode, hvor knogler og muskulatur vokser uensartet og kan give ømhed i leddene. Det kan ofte afhjælpes med optapening og smidighedsøvelser.
Høj ekspertise med fokus på fodboldspillere
Den primære fysioterapeut, som FA2000's medlemmer vil møde er Jeppe Høvsgaard, specialiseret i fodboldskader og med en international uddannelse indenfor det felt. Ved siden af sit arbejde hos KuhreFysio, er Jeppe ansvarlig for sundhedsakademiet i Lyngby Boldklub (U13-U19), og hovedansvarlig for behandling af U19-spillerne samme sted.
Tider hos til KuhreFysio bookes  på følgende link: www.kuhrefysio.dk/book-nu,