Menu

Læs før du køber tøj

 

Køb af træningstøj

Klubben stiller ikke krav om, at spillerne skal købe træningstøj, men hvis man vælger at købe træningstøj anbefaler klubben, at medlemmerne køber det træningssæt, som består af følgende: shorts, t-shirt, langærmet trøje samt strømper. Sættet kan bruges til alle træninger og kan for de yngste årgange (3- og 5- mands fodbold) også bruges til kampe. 

 

Køb af kamptøj

Det er et krav, at holdet er ens påklædt til kampe, så aftal med jeres træner, hvordan I sikrer dette.

 

Regler for nummer, årgang og navn på trænings- og kamptøj for børne- og ungdomsspillere

Der er en række praktiske ting, I skal være opmærksomme på, når I køber nyt tøj hos Unisport.

Alle klubbens medlemmer har fået deres eget nummer, som består af årgangsbetegnelse, eksempelvis 07 for årgang 2007 og et nummer, som er ens eget nummer på årgangen. Det kan eksempelvis være nummer 29. 

Det er vigtigt, at I får spillerens eget nummer fra jeres årgangsleder, inden I køber træningstøj eller kamptøj, da det unikke nummer skal trykkes på tøjet. På træningstøjet påføres kun fornavn og ikke øgenavne eller forkortelser og eget nummer på årgangen, eksempelvis Sofie 29 på brystet. På kamptrøjen påføres udelukkende eget nummer på ryggen, i eksemplet nummer 29. 

Inde i webshoppen er alt træningstøj opdelt i årgange, og når man vælger sin årgang, så kommer årgangsbetegnelsen 07 automatisk til at blive trykt på tøjet foran ens eget nummer. Så det fremgår således på tøjet 07-29

Såfremt I bestiller både t-shirt til træning og træningstrøje, skal fornavn og spillerens nummer angives ved begge produkter i den digitale løsning. Bemærk, at der påføres tryk på t-shirt og trøje, men ikke på shorts. 

Trykket på tøjet er inkluderet i prisen.