Menu

Medrivende start på divisionseventyret

image
04. august 2019 kl. 10:13

FA 2000 kom fra land med et enkelt point i den historiske kamp i Valby Idrætspark. Det blev til 2-2 mod Boldklubben Frem i hvad der resultatmæssigt må siges at være en godkendt start på tilværelsen som divisionshold.

Selve starten var dog mere end godkendt. Et gennembrud i venstre side af Felix Bojlen endte med en spilning til Kristian Uth - han sendte den roligt videre til en helt fri Matin Al-Atlassi, som uden problemer kunne sende bolden i kassen til 0-1 og dermed lidt af en drømmedebut for den lille finurlige tekniker, som er kommet til klubben fra Herlev.

Bedre start kunne man nærmest ikke få, og det satte FA 2000 i lidt af en drømmeposition. De mange dygtige boldspillere hos gæsterne var dog på dagen overmatchede af et veloplagt Frem-mandskab, men til FA 2000-spillernes store ros var der stor disciplin i første halvleg, og trods meget spil, var det kun sporadiske afslutninger fra distancen, som Frem-spillerne kom frem til.

Langt farligere var det, når FA 2000 så var på besøg i den anden ende. Felix Bojlen slap alene igennem, men desværre blev det udmærkede forsøg reddet til hjørnespark. Det lignede med andre ord en perfekt første halvleg, men det blev det bare ikke. På kampens sidste spark udlignede Daniel Elly Pedersen til 1-1 på et knastørt hug op i målhjørnet, og dermed svingede momentum.

For Frem formåede at tage den gode afslutning på halvlegen med over til de sidste 45 minutter. Trykket på FA 2000-målet blev intensiveret, og det var svært for de blåklædte at få spillet sig ud af presset, så det blev mest til pareringer i denne periode og ikke meget godt spil. Det var bestemt ikke intentionen, men man må også anerkende Frems gode spil i denne periode, som var på flot niveau.

Flot niveau så man også fra Jonas Elkjær, da han med en mesterlig redning forhindrede Frem i at komme foran, men det uundgåelige skete så alligevel knap halvvejs i anden halvleg. Daniel Elly Pedersen stod helt fri i det lille felt og kunne nemt skubbe bolden i målet - han stod dog kun så fri, fordi han plantede to hænder i ryggen på Christopher Grube, og målet var derfor en klar fejldom.

Frem var meget tæt på at lukke og slukke, da Jakob Pind sendte bolden på overliggeren, men så var det som om, at FA 2000 begyndte at finde den anden luft. Pludselig begyndte man at se specielt Matin Al-Atlassi røre på sig, ligesom også Rasmus Vibe kom igennem til en ganske pæn chance, men desværre tøvede han lidt for meget i afslutningsøjeblikket, og chancen løb ud i sandet.

Til gengæld var der jackpot ikke lang tid efter. Fine kombinationer centralt fra FA 2000 endte med, at Lucas Simonsen kom alene igennem, og han udplacerede sikkert Marco Brylov i Frem-målet til massiv jubel i FA 2000-lejren. Nu lugtede det pludselig af en mere end godkendt indledning på sæsonen, og nu var det så pludselig Frem, som fik meget travlt med at få scoret det afgørende mål.

Det tætteste man kom på var en appel for straffespark for hands, men fløjtet blev der ikke, og derfor kan FA 2000 se tilbage på en meget udfordrende debutkamp, som endte næsten lykkeligt - og nu er vi da i hvert fald på tavlen!

Frem - FA 2000 2-2 (1-1)
0-1 Matin At-Atlassi (3.)
1-1 Daniel Elly Pedersen (45.)
2-1 Daniel Elly Pedersen (62.)
2-2 Lucas Simonsen (81.)