FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Nu mangler kun et enkelt point

FA 2000 har været tæt på 2. division før i historien. Men aldrig har det forjættede land været tættere på end nu. Lørdag vandt flagskibet nemlig med 4-1 på udebane over Ishøj, og da de nærmeste konkurrenter spillede uafgjort, er forspringet nu oppe på ni point og blot tre kampe tilbage. Det er lig med matchbold allerede på fredag mod Allerød hjemme på Frederiksberg Stadion.


Det var en kamp, hvor der ikke på noget tidspunkt var den helt store spænding. FA 2000 kom blæsende ud fra start og fik allerede i kampens første minutter to store chancer, hvor topscorer Sebastian Jacobsen var tættest på med en afslutning på overliggeren. Målet kom ikke, men det gjorde til gengæld et rødt kort efter blot 11 minutter til værternes Baris Özcan.


Den tidligere Superliga-spiller fik stemplet Martin Nielsen på skinnebenet - endda så tydeligt, at man kunne se knopperne bagefter på sidstnævntes ben - og selv om det måske ikke så voldsomt ud, blev Ishøj reduceret til 10 mand. Det fik ikke FA 2000 til at mindske trykket på Ishøj-målet, og syv minutter efter det røde kort var der så endelig bonus.


Oliver Pedersen blev sendt af sted med en lang aflevering, og han kvitterede ved fladt at udplacere Ishøj-keeperen til det forløsende føringsmål. Kort efter lignede det afgørelsen, da FA 2000 fik straffespark for et skub i ryggen på Rasmus Vibe - han valgte selv at sparke, men den duel blev vundet af Ishøj-målmanden. Dermed stadig 0-1, men de blåklædte fortsatte ufortrødent.


Belønningen kom efter den halve time. Efter flere gode FA-afslutninger kom Lucas Simonsen igennem, og han tøvede ikke med at tordne bolden i kassen til 0-2, og ikke lang tid efter var det så topscorer Sebastian Jacobsen, der efter endnu et godt FA-angreb kunne sætte foden på det fine indlæg fra Christopher Grube til 0-3 - og det var mere end fortjent efter en meget ensidig kamp.


Efter pausen fortsatte billedet med FA 2000 i førersædet, og blot fire minutter inde i halvlegen kom så endnu en scoring - denne gang var det Rasmus Vibe, som fulgte op på en ripost fra Ishøj-målmanden og dermed burde opgøret være helt lukket. Men FA 2000 har tidligere på sæsonen været millimeter fra at smide en lignende situation til pointtab, og måske det lå i baghovedet.


Trods en mand i undertal og fire mål nede, begyndte Ishøj at røre på sig, og den tidligere FA 2000-angriber Mohamed Azaquoun satte ekstra liv i Ishøj med et fremragende frisparksmål tordnet op i det ene målhjørne med det gyldne venstreben, som satte Københavnsserien i brand for to år siden, dengang trøjen var blå og der var falke på logoet. Såmænd om ikke Ishøj kort efter fik en gigachance.


I helt fri position fik værternes angriber afsluttet ganske fornuftigt, men en superredning af Jonas Elkjær fik dirigeret bolden til hjørnespark og med et kvarter igen var der igen et kæmpe mulighed til Ishøj, men igen diskede Jonas Elkjær op med lækkerier på stregen. Derefter var det FA 2000s tur til at brænde et par direktører, men den på dagen defekte måltavle kom ikke yderligere på arbejde.


Nu er der som nævnt blot ét point, før drømmen om 2. division kan blive til virkelighed, og forhåbentlig kommer det allerede i hus på fredag.


Ishøj - FA 2000 1-4 (0-3)

0-1 Oliver Pedersen (18.)
0-2 Lucas Simonsen (30.)
0-3 Sebastian Jacobsen (35.)
0-4 Rasmus Vibe (49.)
1-4 Mohamed Azaquoun (60.)


Rødt kort: Baris Özcan, Ishøj (11.)

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen