FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Nulløsning i intens topkamp

Topkampen mod B 1908 var imødeset med stor spænding, og det var tydeligt, at der var meget på spil i kampen. Sjældent har der i Danmarksserien været så stor intensitet i duellerne, men selve kampen bød kun på få spillemæssige oplevelser, og derfor endte den da også med 0-0 - et resultat, som de blåklædte umiddelbart kan være mest tilfredse med mod favoritterne fra før sæsonstarten.

 

Og så alligevel. For kampens med bred margen største chance tilfaldt nemlig FA 2000. Midt i anden halvleg opsnappede Rasmus Vibe en for kort tilbagelægning, uddriblede flot gæsternes keeper Jakob S. Jensen, men da så det flotte forarbejde skulle gøres færdigt, formåede han på forunderlig vis at få overplaceret sin afslutning foran det gabende tomme mål, så den ramte ydersiden af stolpen.

 

Det kunne næsten ikke være mere paradoksalt i og med, at Rasmus Vibe normalt er en af de mest kliniske afsluttere i rækken og oveni har en fantastisk teknik, og ærgrelsen over den brændte chance var da også meget stor. Med et kvarter igen fik Sebastian Jacobsen så en glimrende mulighed på hovedstød, men den gik desværre lige forbi målet, men ellers var der ikke mange notérbare chancer.

 

FA 2000 startede ellers kampen bedst og havde begivenhederne under total kontrol den første halve time. Det gav også flere gode muligheder - tættest på var Sebastian Jacobsen, men hans fine afslutning blev mesterligt reddet af Jakob S. Jensen. Rasmus Vibe var også tæt på, da han lobbede fra 30 meter i en situation, hvor B 1908-keeperen var lidt for langt ude af sit mål, men lige forbi.

 

Første gang B 1908 bed fra sig, endte det også med deres største chance i kampen. Gæsternes Joachim Alexander Jensen havde sneget sig over i bagrummet på et indlæg, og her stod han pludselig helt alene med Jonas Elkjær i FA 2000-målet, men denne gang var det Elkjær, der med en mesterlig redning forhindrede den på det tidspunkt ufortjente føring til gæsterne.

 

Men B 1908 bevarede momentum halvlegen ud, og fik sat flere gode angreb sammen uden at det kastede mål af sig - og selv om de også sluttede anden halvleg bedst, blev det kun til halve chancer og skud enten over eller forbi mål. En flot arbejdsmæssig indsats af de blåklædte mod en dygtig og fysisk stærk modstander - og dermed holder forspringet på de fire point.

 

FA 2000 - B 1908 0-0

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen