FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Fem fantastiske kvarter gav gylden sejr

Der var dømt topkamp på en solbeskinnet lørdag i Vig, og det endte da også med en kamp, der nærmest havde alt i sig - på godt og ondt. Først det gode. FA 2000 kunne fortjent tage fra kampen med en sejr på 4-3 efter fem fantastiske kvarter og så en absurd afslutning på kampen, hvor det nær var endt med et pointtab.


Fra nærmest første fløjt satte de blåblusede sig på begivenhederne. Selv om der blev spillet på græs, sad de små kombinationer i skabet, og modsat eksempelvis kampen mod Roskilde KFUM, var der også denne gang det rette tændingsniveau. Det burde have givet føringsmålet efter otte minutter, hvor Odsherreds ellers så stærke keeper gik galt af en bold og efterlod Lucas Simonsen med et tomt mål.


Vinklen var desværre lidt spids, og afslutningen trillede forbi den ene stolpe. Men Lucas Simonsen skulle tage hævn ti minutter senere, og dette på et meget smukt mål. Det gik nemlig hurtigt med pasningerne, og det bragte Odsherred så meget i ubalance, at Lucas kom fri med værternes målmand, og denne gang svigtede han ikke til stor jubel for de relativt mange FA-fans til kampen.


Resten af første halvleg var med FA 2000 i kontrol. Der var flere gode angreb, som var tæt på at kaste mål af sig, og kun sjældent kom værterne igennem den på dagen meget koncentrerede defensiv. Faktisk blev det ikke til én eneste stor chance til Odsherred i første halvleg, og selv om føringen kun var på et enkelt mål, sad man på tilskuerpladserne med en rigtig god fornemmelse.


Den fornemmelse blev endnu bedre kort inde i anden halvleg, da Casper Andersen kunne prikke bolden i nettet efter et hjørnespark, og da topscorer Sebastian Jacobsen usvigeligt sikkert omsatte et straffespark til føring på 3-0 lignede det kun et spørgsmål om, hvor stor sejren skulle være - og det fik da også frustrationerne til at brede sig på Odsherred-hold.


Dog primært hos topscorer Yousef Ghani. Han havde kampen igennem været et stilstudie i, hvordan man ikke skal opføre sig på en fodboldbane, og det mest overraskende var sådan set, at han skulle gå 71 minutter før han fik det røde kort at se. Med en mand i overtal kunne FA 2000 nu spadsere de tre point hjem, og Sebastian Jacobsen endda øge føringen efter endnu et mønsterangreb fra gæsternes side.


Hvad der så skete de sidste 15 minutter kan vel bedst beskrives som grunden til, at vi alle elsker fodbold så meget. For hvordan den kamp overhovedet kunne blive spændende, må fremstå som en gåde af de helt store. Kort efter Sebastian Jacobsens scoring tog indskiftede Teitur Justinussen chancen fra 25 meter og kanonerede bolden flot i mål - bevares, det kan ske, men stadig fred og ingen fare.


Fem minutter senere fik Odsherred så frispark i højre side - det blev sendt i panden på Mads Bøjesen, og så viste måltavlen pludselig 2-4. Det havde den faktisk gjort siden Odsherreds første mål, men nu passede det så rent faktisk. Det mål fik panikken til at brede sig hos FA 2000, som trods en mand i overtal bare stod og parerede. Det gav Odsherred flere farlige forsøg, og en foræring fra kampens linjedommer gjorde det for alvor spændende.

 

Emre Selvi fik afsluttet fra en spids vinkel, bolden bliver på stregen reddet af Jonas Elkjær, men på forunderlig vis fik linjedommeren vinket for mål, selv om bolden ikke var i nærheden af at være inde, og så oveni opfordret dommeren til at give Jonas Elkjær en advarsel. Absurde scener, og man troede faktisk ikke sine egne øjne.


I overtiden fik Odsherred endda den gyldne chance, men fra kort afstand headede de den potentielle udligning lige på Jonas Elkjær, og FA 2000 kunne ånde lettet op - de tre point kom med hjem til Frederiksberg, og nu står den står på vaskeægte topbrag mod B 1908 på lørdag!


TFC Odsherred - FA 2000 3-4 (0-1)
0-1 Lucas Simonsen (19.)
0-2 Casper Andersen (50.)
0-3 Sebastian Jacobsen (63., straffe)
0-4 Sebastian Jacobsen (74.)
1-4 Teitur Justinussen (75.)
2-4 Mads Bøjesen (81.)
3-4 Emre Selvi (89.)

 

Rødt kort: Yousef Ghani, TFC Odsherred (71.)

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen