FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Stensikker sejr i chanceorgie

Hvis man frygtede for de blåklædte fra Frederiksberg efter sidste uges pauvre indsats, så viste den frygt sig at være helt ubegrundet. FA 2000 vandt nemlig en stensikker sejr på 5-2 over bundholdet Kastrup - efter en strålende præstation og eneste anke var sådan set, at man ikke lavede mange flere mål.


Allerede efter seks minutter skød topscorer Sebastian Jacobsen lige forbi og så var tonen lagt an til et rent orgie af FA 2000-chancer. Kastrups forsvar virkede tungt og uafstemt, og det var ren gift mod en modstander, der strålede af spillelyst på dagen.


Få minutter efter før nævnte chance fik FA 2000 annulleret et mål for en kneben offside - det var en situation, hvor gæsterne var to mand alene med Kastrup-keeperen - og efter et kvarter blev den første friløber brændt.
Kastrup var i denne periode kun statister og deres eneste farlige forsøg i første halvleg var et langskud fra Nikola Saric, som Jonas Elkjær fint klarede til hjørnespark.

 

Det var kun et spørgsmål om tid, før føringsmålet til FA 2000 kom og det kom midt i halvlegen på et straffespark. Sebastian Jacobsen blev fældet i fri position og han omsatte selv tilbuddet til en såre fortjent føring.


Der skulle ikke gå lang tid før den blev udbygget - og hvilket mål. Lucas Simonsen tog ganske enkelt sagen i egen hånd og driblede sig igennem Kastrup-forsvar inden han elegant lagde den over keeperen til 2-0 og stor jubel blandt de fremmødte FAere. Hvilket klassemål at varme sig på i forårskulden.


Og da Michael Jonssen blot to minutter efter headede gæsterne yderligere i front efter et hjørnespark, lignede det en kæmpesejr til FA 2000 - og det var ren sjusk, at føringen ikke blev større efter de første 45 minutter. Hele tre gange nåede man at være alene igennem med Kastrups målmand, men enten klarede han flot eller også blev afslutningerne overplacerede.


Sidst FA 2000 var i Kastrup, endte det med et mirakuløs 4-4 efter 0-4 ved pausen, og måske Kastrups træner brugte den kamp til at understrege, at opgøret ikke var afgjort. De kom også ud med mere energi, og på nærmest mirakuløs vis kom de ind i opgøret.


Først via et straffespark efter alt for passivt FA-forsvarsspil og kort efter på et frispark, som via Jonas Elkjær endte hos en Kastrup-spiller, der kunne prikke bolden i kassen til 2-3. Det var ganske enkelt vanvittigt, at denne kamp overhovedet blev spændende efter den udtalte klasseforskel i det meste af opgøret. Spændingen varede da også kun i omkring fire minutter.


Et glimrende FA-angreb med hurtige kombinationer endte nemlig hos Rasmus Vibe, der kunne trille bolden i kassen, og det punkterede endegyldigt Kastrups drømme om at komme igen i kampen. Til gengæld var FA 2000 ikke færdig med at skabe chancer og efter endnu et par gigantiske afbrændere, kunne Torbjørn Billeskov med et tørt hug cementere sejren i kampens sidste minut.


Overordnet set en meget flot præstation, hvor man så noget af det besnærende spil fra efteråret. Nu venter to små finaler i de to næste kampe - med det rendyrkede topbrag i Vig mod Odsherred som næste stop.


Kastrup - FA 2000 2-5 (0-3)
0-1 Sebastian Jacobsen (22., straffe)
0-2 Lucas Simonsen (29.)
0-3 Michael Jonssen (31.)
1-3 Adam Fogt (59., straffe)
2-3 Oskar Munk Egestorp (67.)
2-4 Rasmus Vibe (71.)
2-5 Torbjørn Billeskov (89.)

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen