FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Svag præstation på smuk forårsdag

Det skulle være så godt. Vejret var fremragende, underlaget var kunstgræs, og modstanderen fra Roskilde KFUM blev besejret sikkert i den omvendte kamp. Men godt blev det aldrig. Faktisk gav anden halvleg gyselige minder om hjemmekampen mod Union - og til sidst var 1-3 faktisk nådigt sluppet for et blåklædt mandskab, der var lysår fra det tårnhøje efterårsniveau.

 

Det hele kunne være gået meget anderledes, hvis Torbjørn Billeskovs hovedstød efter 10 minutter var gået i mål i stedet for at ramme stolpen, og kort efter var det faktisk igen FA 2000, der var tæt på efter et hjørnespark. Men i stedet for en føring til hjemmeholdet, var det kort efter gæsterne, der bragte sig foran. Christoffer Blond fyrede et knastørt hug afsted, og den gik ind uden den store chance for Jonas Elkjær ind i målet.

 

Alt andet lige var det bare det eneste, der ikke måtte ske. Roskilde KFUM har rækkens bedste forsvar, og er oveni stærke på omstillinger, og derfor spillede åbningsmålet kortene over på deres hænder - og man bemærker også, at FA 2000 nu for tredje gang af tre mulige i foråret kom bagud i første halvleg.

 

Resten af første halvleg var dog relativt jævnbyrdig med pæne muligheder til begge hold - tættest på for de blåklædte var Lucas Simonsen omkring den halve time, men desværre uden held i afslutningen. Hvor FA 2000 i de to første kampe er kommet ud med god energi efter pausen og i begge tilfælde have vendt truende nederlag til sejr, så blev det slet ikke tilfældet denne gang i det smukke forårsvejr.

 

Roskilde KFUM var klart bedst efter pausen, og det lignede bare et spørgsmål om tid, før kampen blev afgjort. Den normalt så gode omgang med bolden for FA 2000 var pist væk, og havde det ikke været for en superredning af Jonas Elkjær samt et KFUM-forsøg på stolpen, så var afgørelsen kommet tidligere end tilfældet var.

 

Afgørelsen kom dog efter en times spil, da først Danny Oskar Stencel og Christoffer Blond få minutter efter udnyttede generelt passivt FA-spil til at punktere enhver form for spænding i kampen - og bedømt ud fra anden halvleg kunne man intet indvende mod det. Og der var optræk til flere KFUM-scoringer, inden det retfærdigvis igen var FA 2000, der fik overtaget mod slutningen.

 

Det var dog alt for sent, og der skulle da også et straffespark til, før de blåblusede fik pyntet på resultatet. Men symptomatisk nok var det en ripost efter et brændt straffespark, der fik FA 2000 på måltavlen - overordnet set var det dog kun en meget ringe trøst. Den dårligste præstation siden Union-kampen samme sted tidligere på sæsonen var desværre en realtitet.

 

Forhåbentlig bliver reaktionen fra spillerne lige så smuk denne gang som efter kampen mod Union, hvor de næste syv kampe alle blev vundet!

 

FA 2000 - Roskilde KFUM 1-3 (0-1)
0-1 Christoffer Blond (14.)

0-2 Danny Oskar Stencel (60.)

0-3 Christoffer Blond (63.)

1-3 Sebastian Jacobsen (86.)

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen