FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Umuligt at bevare pessimismen

For nogen er det svært at bevare pessimismen. For FA 2000 er det umuligt for tiden.

 

De blåklædte præsterer ganske enkelt på et uhørt højt niveau for tiden, og selv om et rødt kort også var med til at præge begivenhederne i Valby, var der tale om massiv klasseforskel i det meste af kampen - også så længe, at de to hold var lige mange spillere. Sejrscifrene blev på 6-1, og det var dækkende ud fra de 90 spillede minutter.

 

Bundholdet Fremad Valby har egentlig et fint hold, som burde have flere point end tilfældet er, og de startede da også optimistisk ud og fik kampens første chance efter fire minutter, hvor værterne sparkede forbi Jonas Elkjærs mål i en ellers gunstig postion.

 

Men derfra stod der FA 2000 på stort set alt. Et enkelt nærgående forsøg blev det til, før føringsmålet så faldt efter 10 minutter.

 

Et fremragende angreb endte med et skud fra en fri position, som værternes målmand Mads Tranberg fik pareret - bolden endte dog ude hos Rasmus Vibe, som køligt udplacerede Tranberg til stor jubel for det pæne fremmøde af FA 2000-fans denne smukke efterårsdag i Valby.

 

Der skulle gå blot én minut, før Sebastian Jacobsen fik frit løb mod Fremad Valby-målet, men denne gang vandt Tranberg tvekampen og fik en lap på bolden, da det ellers så ud til, at Sebastian havde rundet ham med kurs mod det tomme mål. Det lå i luften, at der ville komme flere mål til gæsterne, og det kom der også kort efter.

 

Endnu et flot angreb endte med et indlæg fra højre side, som Christopher Grube sikkert headede i kassen til 0-2. Det lignede en tidlig afgørelse på kampen, og efter 25 minutter var det Kristian Uths tur til at få en chance af de helt store, men den elegante midtbanespiller havde desværre ikke heldet med sig. Det skulle dog blive endnu værre set med Fremad Valby-briller efter en halv time.

 

Værternes anfører Mikkel Thomsen kom nemlig med knopperne forrest og strakt ben ind i en tackling af Mads Lange. Han ramte godt nok bolden, men kampens dommer vurderede den alligevel så hensynsløs, at den blev takseret til rødt kort.

 

Det burde have dræbt enhver spænding i opgøret, men måske lidt ubevidst fik det FA 2000 til at sætte tempoet lidt ned. Passivt forsvarsspil endte med, at Kenneth Beyer kom igennem og den farlige Fremad-angriber kunne flot udplacere Jonas Elkjær og skabe håb om et mindre mirakel for sit hold.

 

Det håb blev dog effektivt slukket blot 48 sekunder senere. Længere tid gik der ikke, før Rasmus Vibe havde lavet et fremragende mål, hvor han med kattepoten tæmmer bolden og i næsten samme bevægelse sender et hårdt spark af sted, som sikkert går ind til 1-3.

 

Selv om en pause kan gøre meget, var det nu kun et spørgsmål om sejrens størrelse, og heldigvis viste de blåklædte stadig masser af lyst til at angribe. Allerede efter fem minutter af anden halvleg kom Sebastian Jacobsen helt fri, men fik overplaceret afslutning, og kort efter var der så endnu en kæmpechance til gæsterne.

 

Man skulle dog vente et kvarter på halvlegens første, og gæsternes fjerde mål. En storspillende Lucas Simonsen løb ganske enkelt fra Fremad Valby-forsvaret og omsatte sikkert friløberen til en scoring. Der var med andre ord ekstreme mængder af lækkerier at varme sig på i Valby, men kampens øjeblik var stadig ikke indtruffet.

 

Det kom nemlig efter 71 minutter, da Sebastian Jacobsen fik den idé at saksesparke til en høj bold - og det smukke spark endte med at gå i kassen til massive klapsalver og jubel fra FA-afsnittet. Dermed gik lidt af tempoet ud af kampen, men 10 minutter før tid fik Rasmus Vibe lov at fuldendte sit hattrick og i øvrigt bringe sig alene i spidsen af topscorerlisten - foran Sebastian Jacobsen!

 

Dermed hedder det mageløse 30 mål scoret i de seneste syv kampe og et niveau, som for tiden er vanvittigt højt. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at tage i Frederiksberg Idrætspark på lørdag til topopgøret mod Ledøje/Smørum.

 

Fremad Valby - FA 2000 1-6 (1-3)
0-1 Rasmus Vibe (10.)
0-2 Christopher Grube (16.)
1-2 Kenneth Beyer (39.)
1-3 Rasmus Vibe (40.)
1-4 Lucas Simonsen (59.)
1-5 Sebastian Jacobsen (71.)
1-6 Rasmus Vibe (80.)

 

Rødt kort: Mikkel Thomsen, Fremad Valby (30.)

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen