FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

FAntastisk halvleg afgjorde topbraget

Det er svært at bevare pessimismen. Lørdagens topopgør ude mod B 1908 var ellers en af dem, som man på forhånd kunne frygte som FA 2000-fans, men i stedet fik man den måske bedste første halvleg nogensinde af et FA 2000-mandskab.

 

Det er store ord, men indsatsen i første halvleg kalder også kun på de store superlativer. Fra første fløjt var det til at se, at de blåklædte var særdeles tændte og vi skulle da også bruge to minutter, før den første kvalificerede afslutning var en realitet.

 

Både kombinationerne og presspillet fungerede og efter fem minutter var det så Martin Nielsens tur til at ramme ydersiden af stolpen på en fin afslutning på et godt FA 2000-angreb.

 

Eneste reelle modsvar fra B 1908 var indlæg fra venstre side, som Frederik Storm ikke helt nåede frem til efter 10 minutter - og herefter var de blåklædte igen i fuld kontrol. Lucas Simonsen fik en stor chance lige efter, som desværre ikke blev omsat efter fortjeneste, men han skulle gøre skaden god igen efter 16 minutter.

 

Her kom han nemlig alene igennem, og da B 1908-målmand Jakob S. Jensen var fanget lidt på halvdistancen, kunne Lucas Simonsen runde ham og trille bolden i det tomme mål til en fuldt fortjent føring. Vi skulle bruge under ti minutter før føringen var øget.

 

Denne gang efter hjørnespark, som Kristian Uth sendte ind i panden på Villads Bache, som kunne score sit første mål i Sundby Idrætspark, selv om han ellers tidligere i karrieren har været i Fremad Amager. Det fik dog ikke de blå til at gå ned i tempo.

 

Tværtimod foregik langt det meste af spillet på hjemmeholdets halvdel, og efter en god halv time var der bud efter en scoring igen på et frispark, der gik lige forbi. Et mål mere fik vi dog i første halvleg - og hvilket mål.

 

B 1908-spillerne var nærmest statister, da førstegangspasningerne gik fra den ene blå spiller til den anden, og det hele endte med, at den fremstormende Michael Jonssen kunne smide et perfekt indlæg ind til den storspillende Rasmus Vibe, som tordnede bolden op i målhjørnet til 0-3.

 

Selv hjemmeholdets tilhængere nikkede anerkendende efter den flotte scoring, og cifrene efter de første 45 minutter retfærdiggjorde også den store forskel, der var på de to hold.

 

Gik B 1908-spillerne med troen på et mirakelcomeback, så fik de selv hurtigt smadret den drøm. For dårligt forsvarsspil fra otterne endte med, at Rasmus Vibe kom fri igennem og relativt nemt kunne score sit andet mål i kampen, og derfra var det reelt set kun sejrens størrelse, der var spænding om.

 

Til værternes ros skal det siges, at de ikke gav op og da FA 2000 samtidig trak sig lidt tilbage og mest gik efter at forsvare føringen, blev anden halvleg en noget mere lige affære. Efter en times spil begik Jonas Elkjær så straffespark, som Khamis Akida sikkert omsatte til 1-4, og med et kvarter igen fik B 1908 så hele to kæmpechancer for yderligere at reducere.

 

Først blev bolden reddet på stregen, da Villads Bache snublede i feltet og en af værternes spillere havde frit spil, og kort efter måtte Jonas Elkjær finde en fremragende parade frem, da B 1908 fik en regulær friløber.

 

Efter de første 52 minutter var det helt unødvendigt at give hjemmeholdet muligheden for at komme tilbage i kampen, men tættere på skulle B 1908 dog heller ikke komme.

 

Til gengæld fik FA 2000 to store muligheder for at krone en flot kamp med en femte scoring - det skete dog ikke, men det gjorde nu heller ikke så meget. Kampen som helhed var langt mere end bare godkendt, og i de to sidste kampe er det altså lykkedes at slå rækkens nummer to og tre med samlet 9-2!


B 1908 - FA 2000 1-4 (0-3)
0-1 Lucas Simonsen (16.)
0-2 Villads Bache (25.)
0-3 Rasmus Vibe (41.)
0-4 Rasmus Vibe (52.)
1-4 Khamis Akida (60.)

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen