FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Ærgerligt nederlag på 3-1 til Slagelse

Ærgerligt nederlag på 3 - 1 til Slagelse, der reelt scorede 3 mål på 1 chance. Resten stod FA 2000 for.

 

Trods dejligt vejr og en lettere tilsandet bane, på grund af det meget regn der er faldet de seneste par dage, en god bustur medbringende hjemmeholdets tifosi med god stemning, så blev det alligevel til et surt nederlag til førerholdet Slagelse B og I. 3 - 1 sluttede det efter at FA 2000 var gået til pauseteen med en alt for lille 1 - 0 føring på en scoring af Villads Backe efter 10 minutter. Et godt sparket hjørnespark fra Aza blev prompte headet i kassen og det var optakten til en god første halvleg fra FA 2000. Efter 20 minutter kunne det være blevet 2 - 0, men Aza valgte at drible i stedet for at sparke læderet i det tomme net.

 

Kort efter brugte Thomas og Jeppe hjemmeholdets spillere som røde kegler og kun et uheldigt opspring på en fremragende frispilning fra Thomas, forhindrede Aza i endnu en gang at score. Ind i mellem havde Slagelse flere pæne opspil, men farligt blev det aldrig og Tobias i FA - målet blev ikke sat på de store udfordringer. Det brændte derimod på i den anden ende af banen, hvor Lucas efter et fint soloridt sparkede kuglen tæt over mål og sådan fortsatte det faktisk i den første omgang, hvor Slagelse formåede at sætte en slutspurt ind i de sidste par minutter og havde flere flotte lange indkast som ikke udløste nogen glæde hos dagens flotte 507 tilskuere. En seværdig omgang fodbold i de første 45 minutter blev fløjtet til omklædningsrum af den noget usikre dommer og hans liniedommere. Adskillige gange i første halvleg underholdt de over for begge mandskaber og deres trænerstab med modsigende domme.

 

2. halvleg startede med det forventede Slagelse - pres, men igen var FA 2000 skarpe i omstillingerne. Et frisk forsøg fra jeppe Østenkær og endnu en chance til totalt uskarpe Aza kunne og burde have lukket kampen. Nuvel - Slagelse er et godt mandsakb med mange dygtige spillere på alle pladser, men iguder hvor kan de spille omstædigt og kedeligt. I de første 65 minutter havde de vel 10 - 12 aflevering hvor nr. 13 så spillede FA 2000 klar til en omstilling.

 

Desværre blev FA 2000 ramt af et 10 minutters black - out midt i halvlegen, hvor Victor Rygaard bragte balance i regnskabet efter et heldigt stolpeskud og lidt kaos i FA - forsvaret, Rasmus Østenkær fik gult kort og minsandten om Victor Rygaard også bragte hjemmeholdet foran på en Giga - foræring af FA 2000. Luften gik så småt ud af FA - ballonen efter denne mavepuster og de få tiltag i hjemmeholdets forsvar blev enten clearet til hjørne eller samlet op af Slagelse - keeperen.

 

Og for at gøre ondt værre, så fik Rasmus Østenkær sit andet gule kort for en tåbelig hiven i trøjen og dermed rødt kort og på tilskuerpladserne kunne han og de efterhånden hårdt prøvede medrejsende FA - Fans se Slagelse score endnu en gang i de døende minutter til slutresultatet 3 - 1. Et ærgerligt nederlag, som vi selv var skyld i, efter godkendte 70 minutter og så nogle meget uheldige udfald, der afgjorde dagens kamp. Tillykke til Slagelse med sejren og 1. pladsen - i har et godt hold, der uden tvivl kan spille bedre fodbold og være et godt bud på opryk ing til 2. division.

 

FA 2000 må og skal se sig selv i øjnene inden næste uges lige så svære udekamp mod Holbæk B & I. hvor vi nu skal have point for ikke at blive sat helt af i årets turnering.

 

Der vil være gratis bustur til Holbæk på søndag d. 17. september med afgang fra Frederiksberghallen kl. 11.00. Kampen spilles kl. 13.30 og vi er tilbage på Frederiksberg omkring kl. 17.00.

 

Redaktionen

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen