FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Fremragende start på sæsonen

Det blev en fremragende start på sæsonen for 3. senior, der i sæsonpremieren kunne hive en flot 1-0 sejr hjem over serie 1-nedrykkerne fra Tårnby FF.

 

Tårnby FF har tidligere voldt 3. senior problemer, hvor man i foråret 2016 tabte til selvsamme mandskab, og der gik da ikke mere end 40 sekunder før de bankede på døren, uden at gæsternes afslutning gik i mål.

 

FA 2000 kom dog godt ind i kampen, og var da også mest på bolden, men havde svært ved at skabe chancer imod et stærk organiseret Tårnby-mandskab, men når der blev sat tempo i spillet, var der gode muligheder for at få scoret. Omvendt var Tårnby FF farlige på sine omstillinger, men en stærk præstation fra Bastian Vorf Hilden i målet holdt gæsterne fra fadet.

 

Hjemmeholdet måtte blandt andet spille med en mand i undertal, da Michael Jakobsen fik et noget hårdt gult kort efter 21 minutter, men i denne periode havde man godt styr på gæsterne og gav ikke meget væk.

 

Det lå lidt i luften, at der ville falde en scoring og heldigvis faldt den til FA 2000. Efter et fremragende forarbejde fra Jesper Fries, kunne angriberen Rasmus Flindt med en klog afslutning bringe FA 2000 i front.

 

Anden halvleg blev en rode affære. Tårnby kunne ikke skabe det store i starten af halvlegen, og FA burde have udnyttet en overtalsperiode bedre, men ind ville bolden ikke.

 

Da trætheden meldte sig hos værterne, blev spillet også dårligere og man kunne ikke holde nok på læderet. Men som tidligere nævnt stod Bastian en pragtkamp, og kunne i det 95. minut levere en fantastisk redning, der endegyldigt sikrede sejren.

 

FA 2000 - Tårnby FF 1-0 (1-0)
1-0 Rasmus Flindt (44.) 


MOM med 15 stemmer; Bastian Vorf Hilden

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen