Menu

Assistenttræner til U13 og U14 piger

image
21. marts 2020 kl. 10:26

Pigefodbolden i FA 2000 er i rivende udvikling. De første pigehold startede i klubben for 10 år siden og pige- og dameafdelingen i FA 2000 er nu så stor og veludviklet, at der er tilknyttet en deltids sportskonsulent til afdelingen. Pigekonsulenten har fokus på at støtte og udvikle trænere fra U11 til Damesenior. I den gruppe har FA2000 ca. 150 spillere. Der er samtidig ca. 100 pigespillere i børneafdelingen fra U4 til U10 – som hører under vores børnekonsulent.

Så der er stor fokus at arbejde med at udvikle hele pigefodbolden i FA2000, som kandidat skal du derfor have et ønsker om at være med i den proces. Vi samarbejder på tværs af årgange og trænerteams samtidig med at klubben ønsker plads til både elite og bredde.  

Vi søger en assistent til U13 pigerne i FA2000. Pigerne er meget ambitiøse og dygtige. Der er 2 hold i truppen og der spilles Liga 1 samt Mesterrække.

Vil du hellere arbejde med en ældre aldersgruppe søger vi også en assistent til vores U14 Liga hold.

Pigerne træner mandag, onsdag og fredag, men det forventes også at du tager med til en kamp i løbet af weekenden. Du skal forventes at afsætte ca. 10 timer om ugen. Du vil indgå i et team med flere træner hvor der er god mulighed for udvikling og sparring. For U13 foregår fredagstræningen blandt andet som en tværgående træning mellem flere årgange.

FA2000 deltager i flere pigeprojekter i samarbejde med både DBU Sjælland og København. Her vil der også være mulighed for at deltage hvis man ønsker det.

Vi tilbyder kurser, godtgørelse og tøjpakke alt efter kvalifikationer

Kontakt Pige konsulent

Vinnie Baun, 20 16 31 13 eller send en ansøgning til vibe@dbu.dk

Vil vi gennemfører samtaler på telefon eller eksempelvis Face Time. Det aftales individuelt.