Menu

Præsentation af den fungerende formand

image
08. juni 2020 kl. 12:39

Kære medlemmer, forældre, trænere, ledere og ansatte.

For nylig blev jeg fungerende formand og jeg skylder vel en nærmere præsentation af mig og mine tanker omkring FA 2000.

I dyb respekt for den klub, den tidligere ledelse med Jan Busk i spidsen, har skabt, vil den delvist nye bestyrelse og mig som formand, bringe vores fodboldklub videre. Vi er i bestyrelsen i fuld gang med, at definere mål og visioner og stærke værdier.

Overordnet vil jeg som formand gerne, skabe en fodboldklub med en tydelig identitet og med et stærkt fælleskab på tværs af afdelinger, køn, årgange og voksen og ungdom. Vi skal forblive en hel klub, hvor der plads til at spille fodbold på mange niveauer.
Frederiksberg stadion, Jens Jessensvej og Nandrupsvej skal være steder, hvor vi alle mødes og er sammen, i respekt for vores fodboldklub og de værdier vi sammen står for.

Min hustru Janni og jeg har 3 børn, som alle er FA`ere. Pelle og Ditte er ikke længere aktive i klubben, men lillebror Lasse løber fortsat rundt i klubdragten.
Jeg har selv et langt fodboldliv bag mig og er fortsat ” aktiv ” i gammelmandsafdelingen :-). Jeg har i perioder været forældretræner og derfor nok mødt mange af jer før, udover nogen måske også set mig i dommertøjet.

FA 2000 skal være en klub for alle. Man skal, uanset niveau, kunne dyrke sin fodbold i seriøse og rammer, ud fra en fælles holdning omkring, at en god aflevering, betyder lige meget, om man spiller på 4. hold eller 1. hold.

Jeg vil som leder af klubben forsøge, at skabe en klub, hvor vores medlemmer, trænere og ansatte, i fællesskab, kan udvikle deres sportslige og personlige kompetencer.

Jan Busk og jeg er enige om, at hans ” barn ” ( klubben ) er blevet voksen og det er det rigtige tidspunkt, at Jan indtager rollen som ” bedstefar ” :-). Bedstefar vil heldigvis have sin gang i klubben, dog med ny rolle.

Jeg ser frem til et godt samarbejde omkring vores fodboldklub.

Med sportslig hilsen

Tommy Burmeister Madsen