Menu

Information om forhold i FA 2000

image
12. marts 2020 kl. 08:57
Opdateret 9. juni 2020

Kære FA 2000 medlemmer

Efter udmeldingerne i weekenden fra myndighederne og de retningslinjer, der i løbet af dagen er udarbejdet af DIF og DBU vil der – glædeligt – også på FIU's anlæg ske skridt i retning af normale forhold. Dog er alt ikke endnu helt som det plejer.

I forlængelse af de opdaterede retningslinjer fra DBU "Fodboldens Coronaregler" er følgende ændret med virkning fra tirsdag den 9. juni kl. 15:00:

1) Det er nu tilladt at spille op til 50 spillere på en bane.

2) Det er nu tilladt at spille kampe på en bane. Udskiftninger og trænere skal placere sig ift. banen, som beskrevet i "Fodboldens Corona regler".

3) Herudover gælder de regler som har været gældende siden 14. maj.

Det skal understreges, at adgang til klubhuse og omklædninger kræver, at der udføres rengøring af disse efter myndighedernes foreskrifter. Det er endnu ikke helt klart, hvad det indebærer, hvorfor der fortsat er lukket i omklædningsrum og klublokaler indtil andet bliver meldt ud fra FIU.

Det kan være, der vil ske yderligere opblødning af begrænsningerne i løbet af kort tid. Retningslinjer fra myndigheder og sports organisationer er først udkommet i dag, hvorfor det ikke har været muligt at grave sig ned i alle detaljer. FIU melder ud så snart vi har haft lejlighed til at grave os dybere ned i materialet.


Med venlig hilsen
FIU - Frederiksberghallerne

 

Vil man selv følge med, kan nedenstående links benyttes:

Sundhedsstyrelsen

Danmarks Idrætsforbund (DIF)

DBU-København

Frederiksberg Idræt (FIU)

Med venlig hilsen
FA 2000 / Hovedbestyrelsen