Uheldigt nederlag i Hillerød

image Billedet er fra en tidligere kamp i 2. division.
Steffen Dam, Sportschef Seniorafdelingen
05. oktober 2020 kl. 10:11

Så gik den ikke længere. Efter fem kampe i træk med point endte kampen i Hillerød med sæsonens første nederlag - men det var efter en indsats, som lovede godt for fremtiden, og set over hele kampen var nederlaget både uheldigt og ufortjent.

For selv om måltavlen viste 1-0, så var FA 2000 det bedste hold i den sidste time af kampen og skabte også muligheder nok til at hente point, men Hillerød forsvarede sig dygtigt, og så var marginalerne heller ikke med de blåklædte.

Den første halve time stod der dog Hillerød på. Værterne kom godt ud, og efter 10 minutter blev det også belønnet med et straffespark, efter Jonathan Witt blev nedlagt i feltet. Philip Lindgaard omsatte sikkert, og dermed var FA 2000 for første gang i sæsonen bagud.

Reaktionen på den korte bane var ikke god, for Hillerød fortsatte med at skabe store chancer. Johannes Houborg var kort efter fri i det lille felt, men i to omgange fik Victor Smedsrud reddet til hjørnespark og samme Smedsrud leverede en endnu bedre redning snenere, da Mads Bruun Jensen var fri til afslutning.

FA 2000 spiste sig dog langsomt ind i kampen, og kom da også meget tæt på udligning mod halvlegens slutning, da Christopher Grube tog chancen fra 25 meter, men uheldigvis ramte bolden undersiden af overliggeren og sprang i spil igen.

Topscorer Sebastian Jacobsen tvang Hillerød-keeper Tim Lund til en stor redning, efter han fik afsluttet et glimrende FA 2000-angreb, og trods bagud 1-0 gik man til pausen med en nogenlunde fornemmelse.

Sluttede første halvleg godt, var anden halvleg noget af det bedste, som FA 2000 har spillet i denne sæson. Hillerød er normalt gode på bolden, men de blå var overlegne i de sidste 45 minutter, hvor Hillerød stort set kun forsvarede og prøvede at komme afsted i nogle omstillinger.

Flere farlige indlæg var meget tæt på at give scoring, og tæt på var også Lucas Lodberg, hvor han havde rundet keeper Tim Lund, men på selve målstregen fik Hillerød-forsvaret clearet bolden. Tæt på var det også, da Tim Lund tabte en ufarlig afslutning mellem benene, men han nåede selv at få fat i den, inden den trillede ind over stregen.

Hillerøds bedste mulighed i halvlegen var et forsøg fra Tobias Andersen, som gik lige over mål, men ellers var det ikke meget, man så til værterne. Der var en fremragende indstilling i denne halvleg fra alle mand på banen for FA 2000, men desværre gav det ikke udbytte i form af point.

I slutfasen blev alt satset med at smide Tobias Hansen ind, og han havde en særdeles kompetent afslutning fra 20 meter, der gik lige forbi mål. Mere blev det ikke til, men trods nederlaget en meget opløftende indsats under svære forhold.

Til opgøret var Jonas Elkjær, Ricky Gotland, Gustav Wagner og Frederik Antonsen skadede, Michael Jonssen i karantæne, Lucas Simonsen småsyg og derfor kun i stand til en plads på bænken, mens Valdemar Høgh måtte udgå skadet efter en halv time.

Men hvad gør det, når Christopher Grube spiller fremragende på venstre back, Adrian Kvist Jensen stort set ikke laver en fejl efter sit indhop og spiller med stor autoritet i det centrale forsvar, Sammi Bajuni kommer med en masse dynamik og ikke mindst Matin Al-Atlassi til tider fik Hillerød-spillerne til at ligne træningskegler.

Egentlig kunne man skrive noget positivt om alle spillernes præstationer i de sidste 60 minutter, hvor der blev arbejdet, fightet og oveni spillet flot fodbold så det var en fornøjelse. En nederlag gør altid ondt, og det gør dette her også - men præstationen peger heldigvis i en rigtig god retning.

Hillerød - FA 2000 1-0 (1-0)
1-0 Philip Lindgaard (10., straffe)