Menu

Trist start på foråret

image
09. marts 2020 kl. 19:25

På papiret lignede Skovshoved en taknemmelig opgave. Men efter 90 minutter stod der 0-2 på måltavlen, og det kunne man ikke indvende det fjerneste imod. Skovshoved var bedst på nærmest samtlige parametre og kunne nemt have vundet større.

Skovshoved er et hold, der satser meget på defensiv organisation, omstillinger og dødbolde. Det vidste FA 2000 godt, men alligevel endte et langt indkast med en scoring efter tre minutter. Alt for passivt forsvarsspil endte med, at Dino Karjasevic nemt kunne sende bolden det sidste stykke over stregen.

Noget af en chokstart, og den kom de blåklædte sig aldrig over. Godt nok havde FA 2000 bolden meget, men farligt blev det aldrig, og generelt set var der alt for mange nemme afleveringer, som ikke fandt en medspiller. Modsat lurede Skovshoved hele tiden på omstillingerne, og de havde et par fine muligheder for at øge føringen, selv om hjemmeholdets spil blev en smule bedre, som halvlegen skred frem.

Skulle man tro, at hjemmeholdets spillere kom ud til anden halvleg med ild i øjnene, så skulle man tro om igen. Alt for mange dueller blev stadig tabt, og kun i et enkelt tilfælde sad kombinationerne i skabet, men afslutningen fra kanten af feltet fra indskiftede Hocine Derrar manglede saft og kraft.

Skovshoved spillede til gengæld med ekstrem stor gejst, og knap et kvarter inde i anden halvleg blev det så 0-2. Igen efter et langt indkast, igen efter alt for passivt forsvarsspil og igen med samme resultat - denne gang var det bare Silas Trier Madsen, der nemt kunne score.

Herfra var det kun flotte redninger fra Jonas Elkjær, som holdt scoren nede - og det er nemt at skrive om de store FA 2000-chancer, for der var ingen. Eneste positive er, at der kun er en uge til næste kamp, hvor præstationen skal være langt bedre, hvis der skal komme point på tavlen.

FA 2000 - Skovshoved 0-2 (0-1)
0-1 Dino Karjasevic (3.)
0-2 Silas Trier Madsen (59.)