Menu

Tilbage på pointkurs

image
05. november 2019 kl. 07:58

FA 2000 kom tilbage på pointkurs, da Boldklubben Frem lørdag eftermiddag gæstede Frederiksberg. Det skete efter en svært underholdende kamp, hvor det hele sluttede 4-4 i en kamp, hvor begge hold gik efter sejren og der derfor var chancer i massevis på denne regnvåde dag. Det var endda på trods af, at FA 2000 manglede både topscorer Sebastian Jacobsen og vicetopscorer Oscar Scott Carl.

Det gav så plads til Rasmus Vibe helt fremme, og han skulle kun bruge 10 minutter på at gøre opmærksom på sig selv. Et indlæg fra Lucas Simonsen endte i fødderne på Rasmus Vibe, som iskoldt tæmmede bolden og derefter sendte den utageligt i kassen til en tidlig føring til FA 2000. Det tog ikke Frem lang tid om at få udlignet - et mønsterangreb endte med en klassisk cutback-aflevering, som Daniel Anusic sendte i kassen.

Midt i halvlegen skulle det så blive endnu værre set med de blå briller. Efter lidt ping-pong i feltet kunne Frederik Christensen sikkert sende bolden i nettet i en situation, hvor FA 2000 ellers var i numerisk overtag i feltet, men ikke formåede at afvise Frem-angriberen - og det var problemet i de første 45 minutter. De blå var for passive og virkede til at blive lullet i søvn af den gode start, og niveauet skulle hæves efter pausen.

Det blev det så også, men først efter Frem havde scoret endnu en gang. En indlæg sejlede hele vejen over til bagstolpen, hvor en fremstormende Daniel Anusic kanonerede bolden ind bag en chanceløs Jonas Elkjær i målet, hvilket lignede afgørelsen. Men FA 2000 har på denne bane tidligere leveret mindeværdige comebacks, og det var lige præcis hvad tilskuerne fik at varme sig på i den blæsende og regnvåde kulisse.

Kort efter Frem-scoringen fik FA 2000 nemlig hjørnespark. Det blev sendt godt ind i feltet, og bolden endte i fødderne på Lucas Simonsen, der relativt nemt kunne sparke spændingen tilbage i opgøret. Nu vejrede FA 2000 for alvor morgenluft, og de blåklædte fandt et meget bedre spillemæssigt niveau frem i denne halvleg end man så det i de første 45 minutter, og derfor var udligningen som sådan heller ikke ufortjent.

Endnu engang var det efter et hjørnespark - denne gang fra modsatte side, hvor den endte hos Rasmus Vibe. Han kastede sig frygtløst ned i bolden og fik prikket den det sidste stykke over stregen til 3-3, og kort efter kunne jubelen for alvor bryde løs blandt FA-tilhængerne - og det på et af de mere kuriøse mål i denne sæson.

En Frem-spiller ville cleare bolden, men clearingen røg lige op i hovedet på Boris Saric, som gik ud som et lys. Derfor så han ikke, at bolden derfra sprang lige ned i fødderne på en helt fri Lucas Simonsen. Den finurlige kantspiller svigtede ikke, og hvad der lignede et nederlag var nu forvandlet til en kurs sat mod tre point. Sådan skulle det desværre ikke gå, og her fik kampens dommer en afgørende betydning.

Der var nemlig ikke skyggen af frispark til Frem, da Kristian Uth helt lovligt pillede bolden fra en Frem-angriber, men dømt blev frisparket. Det sparkede Frem-spilleren meget flot, så Jonas Elkjær kun kunne redde bolden ud på stolpen - riposten var Daniel Anusic først over og dermed kunne han sikre Frem et point. Det blev det sidste, der skete i den meget hæsblæsende og underholdende fodboldkamp.

FA 2000 - Frem 4-4 (1-2)
1-0 Rasmus Vibe (10.)
1-1 Daniel Anusic (19.)
1-2 Frederik Christensen (25.)
1-3 Daniel Anusic (53.)
2-3 Lucas Simonsen (57.)
3-3 Rasmus Vibe (76.)
4-3 Lucas Simonsen (78.)