Menu

Superstart bag vigtig sejr

image
24. september 2019 kl. 18:48

FA 2000 kunne for anden uge i træk lade sejrsbrølet gjalde i omklædningsrummet efter en kamp. Denne gang var det Skovshoved, der på udebane blev nedlagt med 2-1 og dermed sikrede FA 2000 sig tre meget vigtige point i bestræbelserne på at holde bunden på afstand. Ganske som mod Hillerød var det en superstart på kampen, der grundlagde de tre point.

Der gik blot to minuter, før FA 2000 kom foran. Sebastian Jacobsen blev sendt i dybden - hans afslutning blev godt nok reddet af Skovshoveds målmand Frederik Mehder, men riposten røg ud til Oscar Scott Carl, som nåede højest og headede returen i kassen. Blot fem minutter senere var det Felix Bojlen, der kom igennem i venstre side, og han udplacerede iskoldt Frederik Mehder til 0-2.

Bedre start kunne FA 2000 i sagens natur ikke ønske sig. Den aggressive start blev belønnet, og da Skovshoved sæsonen igennem har haft store problemer med at score, så det for alvor godt ud for gæsterne. Kampen burde også være lukket og slukket efter en halv time, hvor Lucas Simonsen får sendt en bold ind under mål, men på selve målstregen fik Skovshoved reddet bolden.

Kort efter skete så der, der helst ikke måtte ske. Når man er foran i en kamp, må man helst ikke tabe bolden på egen halvdel og tillade modstanderen store chancer, men det var lige præcis hvad der skete. Et dumt boldtab blev opsnappet af Skovshoved, og selv om Kristian Uth prøvede at få tacklet, endte det hele med en friløber til John Frederiksen, som via stolpen skabte fornyet spænding.

Mod Hillerød formåede FA 2000 for en sjælden gangs skyld at lukke en kamp ned, og netop den opskrift blev også fundet frem til kampen i Skovshoved. De blåklædte værter havde bolden meget efter pausen, men havde meget svært ved at omsætte overtaget til store chancer, og trods dårlig kvalitet på bolden i det fremadrettede spil efter pausen, tegnede situationen nu ganske lys.

Skovshoved gjorde heller ikke tingene nemmere for sig selv, da topscorer John Frederiksen trådte på Boris Saric og derfor blev præsenteret for det røde kort midt i anden halvleg. Derefter var FA 2000 tættere på at lukke kampen end Skovshoved var på en udligning - blandt andet fik Skovshoved blokeret for en afslutning fra Matin Al-Atlassi i fri position, men der kom ikke flere mål i kampen.

Skovshoved - FA 2000 1-2 (1-2)
0-1 Oscar Scott Carl (2.)
0-2 Felix Bojlen (9.)
1-2 John Frederiksen (32.)