Mareridtsstart blev afgørende i Nykøbing

image Baptiste Rolland fik en uheldig hovedrolle i Nykøbing. Foto: Brian Mortensen / betamy.dk
Steffen Dam
02. april 2024 kl. 00:38

Årets første kamp på græs blev ikke nogen positiv oplevelse. FA 2000 tabte nemlig med 1-0 til Nykøbing FC efter en mareridtsstart på kampen - og trods en viljestærk indsats lykkedes det ikke at komme tilbage og få point med hjem.

Kampens enlige mål blev et tragikomisk et af slagsen set med FA 2000-briller i og med, at Baptiste Rolland og målmand Rasmus Wedege gik fejl af hinanden med det udfald, at førstnævnte headede bolden i en blød bue over sidstnævnte og ind i mål uden en modspiller var i nærheden.

Det var på ingen måde den start, man havde håbet på, og selv om de rødklædte gæster havde meget spil og mange hjørnespark i resten af halvlegen, var det Nykøbing FC, der havde de største chancer. På forunderlig vis formåede Willads Delvin at sparke over mål fra få meters afstand, mens også Asger Højmark-Jensen brændte en stor chance for værterne, mens FA 2000’s bedste modsvar før pausen var et hovedstød lige forbi mål fra Baptiste Rolland.

Billedet var det samme efter pausen. FA 2000 var mest på bolden og investerede masser af kræfter i at få et vigtigt point med hjem, men kun sjældent blev det farligt. Med 12 minutter igen kom så muligheden for at få udlignet, men indskiftede Casper Holmelund måtte se dobbeltchancen fra kort afstand blive pareret af Nykøbing-keeper Tobias Brogaard.

Tættere på kom FA 2000 ikke i en kamp, hvor det spillemæssige udtryk specielt i kampens sidste fase var ganske fint, men hvor det samlede facit endte med et nederlag efter den meget uheldige start på kampen.

Nykøbing FC - FA 2000 1-0 (1-0)
1-0 Baptiste Rolland (3., selvmål)