Kedelig pointdeling mod Slagelse

image
Steffen Dam, Sportschef FA 2000/Senior
28. september 2020 kl. 14:45

Det plejer at være underholdende, når FA 2000 og Slagelse tørner sammen på Frederiksberg. Det blev det ikke denne gang. Opgøret endte 0-0 og det var der ikke så meget at sige til, da kampen var en rodet affære uden ret mange chancer.

Det var der ikke så meget at sige til, for pokalkampen mod HB Køge, hvor man endda spillede en mand i undertal i næsten hele anden halvleg, havde kostet kræfter. FA 2000 kom ikke ud med den friskhed i det offensive spil, man har set i de øvrige kampe, men var dog stadig tættest på sejren.

Indskiftede Gustav Wagner fik nemlig det helt gyldne tilbud for at blive matchvinder med fem minutter igen, da han erobrede bolden, sendte den videre til Simon Sinkjær, der perfekt fandt en helt fri fremstormende Gustav, men desværre fik Slagelse-målmand Christoffer Monty reddet det store tilbud.

Slagelse havde bolden i nettet med et kvarter igen efter et frispark, som blev smækket ind i feltet. Her fik Jonas Elkjær ikke fat i bolden, og den blev prikket frem til Frederik Christensen, der nemt kunne score - men i og med Jonas Elkjær var foran Slagelse-spilleren, skulle der være to markspillere for at ophæve offsiden, og det viste TV-billederne tydeligt ikke var tilfældet.

Det var højdepunkterne i en kamp, hvor begge hold havde halve chancer, men hvor Slagelse tydeligt havde respekt for FA 2000 efter to gange at have taget fra Frederiksberg med klare nederlag, og hvor de blåklædte for sjældent fandt løsningerne. Værterne var bedst i de første 45 minutter med et par fornuftige chancer til følge, mens Slagelse kom godt ud efter pausen og havde et fint forsøg, der sneg sig lige over mål.

Det ændrer dog ikke på, at FA 2000 stadig er på andenpladsen i 2. division - det er en vanvittig flot sæsonstart for holdet, og nu står den så på sæsonens hidtil vanskeligste modstander på lørdag, hvor der er topopgør i Hillerød.