Ingen vinder i re-premieren

image
14. juni 2020 kl. 07:25

Efter mere end tre måneders pause var det atter tid til 2. divisionsfodbold på Frederiksberg Stadion. Som de fleste nok ved, har opstarten været meget kaotisk på grund af den hærgende corona-virus og blot to gange havde truppen trænet på stor bane uden så meget som én træningskamp.

Derfor var det med bange anelser, at man gik ind til kampen. Men FA 2000 slap hæderligt fra opgøret med 0-0 mod Dalum, og det kunne ingen indvende det store imod. Dalum havde nok mest spil i kampen, mens FA 2000 modsat havde de klart største tilbud, og skulle kampen have haft en vinder, så skulle det have været de blåklædte værter.

Første halvleg var en tempoforladt affære, hvor der var langt imellem de store chancer. Matin Al-Atlassi kom godt igennem, men afsluttede lige på Dalums keeper, mens gæsterne for deres del mest forsøgte sig med langskud, der ikke voldte den debuterende keeper Dimitrije Jensen de helt store problemer.

Efter pausen var der mere energi i presset fra FA 2000-spillerne, og det burde have kastet et føringsmål af sig midt i anden halvleg, da Simon Sinkjær spiller Lucas Lodberg helt fri - men desværre lå bolden en lille smule bag Lodberg, og derfor endte afslutningen mod det gabende tomme mål med at få så lidt kraft, at Dalum kunne redde kastanjerne ud af ilden.

Også Ricky Gotland var tæt på efter en dødbold, men skød lige over i en ellers god skudposition, mens evigt pågående Frederik Humlegård med fire minutter igen fik Dalums bedste tilbud, men han afsluttede også over mål. Dermed kunne begge hold tage fra kampen med et enkelt point, hvilket er ganske fint i bestræbelserne på at holde de to nedrykningspladser på afstand.

FA 2000 - Dalum 0-0 (0-0)