Menu

Godt begyndt blev aldrig fuldendt

image
02. september 2019 kl. 10:56

Efter fem kampe med overvejende fine indsatser og tætte kampe, gik det helt galt i Holbæk. Nederlaget blev på 4-0 i en kamp, hvor FA 2000 ellers kom bedst ud og havde et par store chancer for at score, men hvor de velspillende værter samlet set over de 90 minutter var det klart bedste hold og derfor til slut endte med helt fortjent at snuppe de tre point.

Tilbage til starten af kampen. FA 2000 kom ud med et stærkt udtryk fra start, og det høje pres stressede helt tydeligt Holbæk. Allerede i første minut fik Matin Al-Atlassi opsnappet en bold og kom fri igennem, men desværre manglede afslutningen saft og kraft - måske fordi han blev skubbet i ryggen i afslutningsøjeblikket. Sebastian Jacobsen havde i starten også et godt forsøg.

Skulle man tro, at det var starten til en stor dag for oprykkerne fra Frederiksberg, så skulle man tro om igen. For efter 11 minutter viste Holbæk tænder for første gang - og det udmøntede sig i en scoring. Værterne kom igennem på højrekanten, og et præcist indlæg endte i panden på banens mindste spiller Mikkel Jensen, som uden problemer kunne heade Holbæk i front.

Målet rystede i sagens natur FA 2000, men det lykkedes dog at spille sig igennem til en ny stor chance, da Lucas Simonsen flot fandt en fremstormende Kristian Uth, men upresset fik han desværre med hovedet dirigeret bolden lige forbi den ene opstander. Ret skal dog være ret - Holbæk havde også deres tilbud, hvor blandt andet Mads Bobjerg Larsen i fri position skød over målet.

Den chancerige første halvleg var da heller ikke færdig med at indeholde mål, men desværre for gæsterne var det igen Holbæk, der fik scoret. Mål nummer to kom efter 37 minutter på et hjørnespark, hvor Emil Bjørn ugeneret kunne heade bolden i kassen, og nu stod FA 2000 endnu engang over for lidt af et bjerg at skulle bestige - senest lykkedes det som bekendt mod Slagelse.

Det gjorde det ikke denne gang, men tingene kunne være gået anderledes, hvis Sebastian Jacobsen havde omsat kampens bedste FA 2000-angreb til scoring 10 minutter inde i anden halvleg, men den gigantiske chance endte med, at topscoreren sendte bolden over det tomme mål. Fem minutter senere headede Rasmus Vibe så på underkanten af overliggeren, og det lugtede nu i den grad af mål.

Målet kom så også, men det blev Holbæk, der reelt set lukkede kampen. Et unødvendigt frispark blev sparket væk, og Malte Sjørslev sendte sparket direkte i mål i en situation, hvor FA 2000 leverede meget sløjt arbejde i muren ved at vende siden til og derfor skabe et hul i muren, som Malte Sjørslev så udnyttede. Nu var bakken uoverstigelig, og reelt set handlede det nu om at begrænse skaden.

Holbæk kørte bare på og fik skabt en del chancer - blandt andet ramte man overliggeren med et kvarter igen og kort før tid diskede Jonas Elkjær op med en stor redning på en afslutning tæt under mål, men det endte alligevel med en scoring til 4-0, da Nikolaj Brandt Frandsen kom fri igennem og ingen nåde viste FA 2000. Dermed slut på en kamp, der begyndte lovende og endte forfærdeligt.

Holbæk - FA 2000 4-0 (2-0)
1-0 Mikkel Jensen (11.)
2-0 Emil Bjørn (37.)
3-0 Malte Sjørslev (63.)
4-0 Nikolaj Brandt Frandsen (90.)