Menu

Fantomstart sikrede vigtig sejr

image
16. september 2019 kl. 20:36

Efter sidste runde var FA 2000 dumpet ned på sidstepladsen, og derfor var det ved at være påkrævet med tre point, hvis ikke pladsen i bunden af tabellen skulle blive af mere permanent karakter. Netop tre point var præcis hvad man hentede mod Hillerød, hvor de blåklædte efter en disciplineret indsats kunne hente en sejr på 3-1, som efter chancefordelingen i kampen må siges at være fortjent.

Hillerød havde godt nok bolden meget, men det var ikke ret meget, de kunne omsætte det til hvad angår store chancer. Efter 10 minutter skød Tobias Andersen lige over mål, mens den debuterende målmand Thomas Gall hev en fin redning frem 10 minutter senere - men ellers var det klart FA 2000, der var farligst, og imellem de to førnævnte hændelser var de blåklædte også kommet foran med 2-0.

En af gæsternes forsvarere ville sparke bolden væk - han havde bare overset Lucas Simonsen og ramte ham i stedet. Klokkeklart straffespark og Sebastian Jacobsen var da også usvigelig sikker fra pletten. Og ikke ret lang tid lykkedes det FA 2000 at opsnappe en fejlaflevering og sætte turbo på mod Hillerød-målet - det hele endte med, at Oscar Scott Carl prikkede indlægget i mål.

I denne periode nåede Lucas Simonsen også at brænde en friløber, og midt i halvlegen afgjorde Boris Saric så mere eller mindre kampen, da han sendte bolden helt op i målhjørnet fra 25 meter - en meget flot scoring. Det var kulminationen på en fremragende start for FA 2000, men lidt spænding skulle der nå at blive inden pausefløjtet, da Essam Salamoun slap fri igennem og scorede sikkert.

Var der gang i den i første halvleg, så blev anden halvleg lidt af en ørkenvandring - hvilket som sådan var fint set med FA 2000-briller. Hillerød havde stadig bolden meget, men billedet var det samme. Det blev sjældent farligt, og Sammi Bajuni havde halvlegens største mulighed på en friløber. Her skød han dog lige på målmanden, men det betød mindre - de tre point kom sikkert i hus!

FA 2000 - Hillerød 3-1 (3-1)
1-0 Sebastian Jacobsen (14., straffe)
2-0 Oscar Scott Carl (19.)
3-0 Boris Saric (23.)
3-1 Essam Salamoun (37.)