De unge drenge sikrede fremragende sejr

image Foto: Mathias Linder
Steffen Dam
14. april 2024 kl. 11:25

8. maj 2022. En skøn sommersøndag og en skøn dag for FA 2000’s U 19-hold. Det blev til en vigtig sejr over topholdet Jægersborg på 2-0 i Øst 1-rækken. Målene sat ind af Casper Holmelund og Sami Jalal Karchoud med en glad og stolt Semere Haile som træner for drengene efter den flotte kamp.

14. april 2024. Knap to år er gået. Med den markante undtagelse, at modstanderen nu var Skive og rækken hedder 2. division, var billedet helt identisk. Målene sat ind af Casper Holmelund og Sami Jalal Karchoud med en glad og stolt Semere Haile som træner for drengene efter den flotte kamp, som denne gang endte 3-2.

Det er nærmest enestående, at en klub som FA 2000 kan præsentere et billede som dette, og for at det ikke skal være løgn, så var Marcus Dominique Mortensen også med til først at slå Jægersborg og siden Skive, da han i går blev skiftet ind med små 10 minutter igen. Sejren kan der intet indvendes imod, for FA 2000 var det bedste hold, hvis vi ser bort fra indledningen på kampen.

Her drillede Skives høje pres hjemmeholdet, og et dumt boldtab var da også lige ved at blive kostbart efter otte minutter, hvor Christian Kudsk kom helt fri med Rasmus Wedege, men sidstnævnte diskede op med en stor redning. Skive fortsatte med at have succes med det høje pres, hvilket fik FA 2000 til at ændre i positionerne, og med ændringen kom momentum også stille og rolig over på de blåklædtes præmisser.

Det gav pote efter 22 minutter. Hurtige kombinationer endte med, at Karim El Haddouchi sendte Casper Holmelund i dybden, og den unge angriber svigtede ikke og tordnede bolden op i nettaget bag Anders Hoff til 1-0. Det var ikke helt fortjent på det tidspunkt, men der skulle heller ikke gå lang tid, før de to hold igen var på omgangshøjde.

For blot to minutter blev der nemlig fløjtet for straffespark til Skive. Det så en smule tilfældigt ud udefra, men dømt blev det, og Christian Kudsk omsatte det store tilbud til 1-1 - dog havde Rasmus Wedege luret ham, men skuddet var præcist så yderligt, at han kun kunne parere bolden i mål. En så hurtig udligning gør ondt, men FA 2000 havde fået overtaget og beholdt det resten af halvlegen trods målet imod.

Momentum fortsatte for de blåklædte i anden halvleg, og otte minutter inde i halvlegen kom så føringsmålet, og hvilket et. Fra eget felt broderede FA 2000 sig igennem Skives organisation, og det hele endte med, at det flade indlæg fra Lukas Svensson sikkert blev sat i kassen af formstærke Sami Jalal Karchoud - og det uden, at Skive på noget tidspunkt rørte bolden, før de skulle give den op efter scoringen.

Det lignede afgørelsen 12 minutter senere. Her erobrede Sami Jalal Karchoud bolden i en gunstig position og sendte den uselvisk ind til Casper Holmelund, der sikkert øgede føringen til 3-1. Målet fik FA 2000 til at trække sig en smule, og det gav Skive flere dødbolde, som de hældte ind i feltet. En af dem kastede ikke overraskende en scoring af sig, da Nicklas Mehl headede reduceringen i kassen. Selv om der var lidt panik på til sidst, så endte det med tre ekstremt vigtige point, som sender FA 2000 over nedrykningsstregen igen.

FA 2000 - Skive 3-2 (1-1)
1-0 Casper Holmelund (23.)
1-1 Christian Kudsk (25., straffe)
2-1 Sami Jalal (54.)
3-1 Casper Holmelund (66.)
3-2 Nicklas Mehl (88.)