Menu

Atter point på kontoen

image
01. oktober 2019 kl. 14:07

For tredje gang i træk kunne FA 2000 forlade banen i 2. division med point på kontoen. Denne gang efter 1-1 i udekampen mod B 93 i en kamp, hvor FA 2000 specielt i de sidste 45 minutter var det bedste hold og derfor fortjent kunne tage fra opgøret med point. Første halvleg var mere jævnbyrdig og chancefattig, og der skulle da også en dødbold til, før der blev åbnet for målkontoen.

Efter den halve time fik B 93 nemlig et frispark ude i siden - det blev sendt ind i boksen, og her fik Christian Stokholm forlænget bolden i kassen. En lidt hård skæbne, da det var B 93 første farlige afslutning - indtil da havde eneste notérbare episode været et indirekte frispark i feltet til FA 2000, men forsøget fra de blåklædte blev blokeret af hjemmeholdets spillere og tilbuddet løb ud i sandet.

Målet rystede FA 2000 en smule, og B 93 fik et par udmærkede muligheder for at øge føringen inden pausen, men enten stod Jonas Elkjær i vejen i målet, eller også afsluttede hjemmeholdet for upræcist. Var første halvleg en blandet omgang for FA 2000, skulle anden halvleg blive næsten kun positiv. Spillet begyndte for alvor at køre, og B 93 stod i lange perioder blot og parerede.

Rasmus Vibe fik halvlegens første gode tilbud til gæsterne, men hans flugter gik desværre snert forbi mål og sådan fortsatte det med masser af gode angreb, hvorfor det var fuldt fortjent, at Lucas Simonsen efter et flot gennemløb kunne udplacere Conrado i B 93-målet med en flad afslutning efter 72 minutter. Momentum var nu klart hos FA 2000, og de fortsatte med at angribe B 93-målet.

Topscorer Sebastian Jacobsen fik en god mulighed, da han blev spillet fri af Rasmus Vibe, men desværre fik B 93-forsvaret blokeret afslutningen, og i stedet var B 93 meget tæt på at snuppe alle tre point. Værterne begik ellers et klart frispark midt på banen, men dømt blev det ikke, og kort efter var Magnus Krogh Hansen helt fri, men hans afslutning gik via Jonas Elkjærs hånd op på overliggeren.

I overtiden var B 93 tæt på igen, men der blev ikke scoret mere denne lørdag eftermiddag på Østerbro. Dermed fik FA 2000 holdt afstand til de nederste placeringer i tabellen, og 12 point efter 10 kampe er en mere end godkendt start på eventyret i 2. division.

B 93 - FA 2000 1-1 (1-0)
1-0 Christian Stokholm (29.)
1-1 Lucas Simonsen (72.)